ثبت نام جهت پذیرش در تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی قم بر اساس سوابق تحصیلی (بدون کنکور) بهمن ماه در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته/ناپیوسته تمدید شد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام در سامانه مرکز آزمون: مدرک تحصیلی پایه، کارت ملی، شناسنامه، یک قطعه عکس ۳x4 و ارائه فیش واریزی به مبلغ ۴۶ هزار تومان (پرداخت در محل ثبت نام با دستگاه کارتخوان صورت می‌گیرد)

مکان ثبت نام:  قم، پردیسان، بلوار دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی استان قم، ساختمان اداری، دفتر هماهنگی استانی

شماره تماس ضروری: ۳۲۸۰۷۰۷۰ (اداره کل روابط عمومی)

پس از سپری شدن مدت زمان ۴۸ ساعت از مرحله اول (ثبت نام در سامانه مرکز آزمون)، ثبت نام پذیرفته شدگان قطعی طبق اطلاعیه ذیل صورت می پذیرد:

اطلاعیه ثبت نام ویژه پذیرفته شدگان سال تحصیلی ۹۹-۹۸ (بهمن)

آموزش بررسی تراکنش های ناموفق

توجه فرمایید که انجام مراحل ذیل فقط و فقط از طریق آدرس سامانه آموزش Login1 به پیوند ذیل امکان پذیر می باشد.

www.login1.qom-iau.ac.ir