ثبت نام تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی قم بر اساس سوابق تحصیلی (بدون کنکور) در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته/ناپیوسته تمدید شد.

متقاضیان می توانند جهت ثبت نام با در دست داشتن اصل مدارک شامل (آخرین مدرک تحصیلی، کارت ملی، شناسنامه و عکس 3x4) به صورت حضوری به مجتمع دانشگاهی پردیسان مراجعه و نسبت به ثبت نام قطعی خود اقدام نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۸۰۷۰۷۰ (اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قم) تماس حاصل فرمائید.

فعالیت های ورزشی و فوق برنامه

دانشگاه آزاد اسلامی استان قم  باعنایت به دارا بودن رشته های ورزشی (علوم ورزشی در مقطع کارشناسی پیوسته ومدیریت وبرنامه ریزی تربیت بدنی درمقطع کارشناسی ناپیوسته)توانسته گام بلندی جهت توسعه وپیشرفت حوزه ورزشی بردارد ، امکانات، تجهیزات و فضاهای ورزشی در شرایط بسیار خوبی قراردارد بنحوی که دارای(۵۴۲۰ مترمربع) سالن چند منظوره، سالن تخصصی بدنسازی ، سالن کشتی وتنیس روی میز وهمچنین(۱۸۵۷۶  مترمربع) زمین چمن طبیعی ، زمین تنیس وفضای روباز ورزشی به این حوزه اختصاص دارد.

اعم فعالیت های ورزشی عبارتنداز :

• برگزاری مسابقات ورزشی دانشجویی در دانشگاه ، تجهیز تیم های دانشگاه جهت شرکت در مسابقات بین دانشگاهی منطقه ای ، استانی و کشوری
  • سازماندهی وتدوین برنامه انجمن های ورزشی
  • بسط وگسترش ورزش همگانی دانشجویی
  • برگزاری کلاسهای متنوع ورزشی به صورت فوق برنامه ویژه دانشجویان ، کارکنان ، اساتید بانوان وآقایان دانشگاه
  • ارائه واحد های دروس عمومی تربیت بدنی و ورزشی

تیم های فعال :

تکواندو، کشتی فرنگی وآزاد، تنیس روی میز، کاراته ،والیبال، فوتسال، هندبال، بسکتبال، بدمینتون در بخش های دانشجویان وکارکنان

جوایز و افتخارات

درسطح قهرمانی کشوری (فدراسیونهای ورزشی )دارای ۵ مدال طلا در رشته های تکواندوکاراته، کشتی فرنگی و…

در سطح بین المللی، غرب آسیا در رشته های رزمیآسیا ، مسابقات المپیک وپارالمپیک دارای ۷ مدال طلا ، ۲ مدال نقره  و۴ مدال برنز دانشجویان این واحد کسب نمودند.