ثبت نام تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی قم بر اساس سوابق تحصیلی (بدون کنکور) در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته/ناپیوسته تمدید شد.

متقاضیان می توانند جهت ثبت نام با در دست داشتن اصل مدارک شامل (آخرین مدرک تحصیلی، کارت ملی، شناسنامه و عکس 3x4) به صورت حضوری به مجتمع دانشگاهی پردیسان مراجعه و نسبت به ثبت نام قطعی خود اقدام نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۸۰۷۰۷۰ (اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قم) تماس حاصل فرمائید.

جاذبه های طبیعی

قره چای

این رودخانه از سراب های هفت عمارت، بلاغ جک، عباس آباد و پنجه علی در منطقه سربند اراک سرچشمه می گیرد و سپس وارد شهرستان اراک می شود. قره چای پس از آبیاری نمودن اراضی کشاورزی شهرستان اراک، در مسیر شرقی – غربی وارد شهرستان تفرش شده و سپس از دریافت آب رودخانه های گدار، هزلفان و با عبور از جنوب ساوه، در ناحیه ای به نام پل دلاک به قمرود پیوسته و به دریاچه قم می ریزد.

نواحی کوهستانی

استان قم کوه های متعددی دارد که معروف ترین آن ها کوه ولیجا با ارتفاع ۳۳۳۰ متر و تحت سرحوض به ارتفاع ۳۱۹۳ متر در جنوب قم است. حدود ۲۵ درصد مساحت استان قم کوهستانی و کوهپایه ای و بقیه دشت است. با توجه به اختلاف ارتفاع زیاد (از ۶۰۰ تا ۳۳۳۰ متر)، این استان دارای سه نوع آب و هوای متفاوت کوهستانی، نیمه بیابانی و گرم و خشک بیابانی است.

دریاچه نمک

این دریاچه، که در واقع بخشی از کویر نمک ایران است، در شرق قم قرار دارد. دریاچه ی نمک تنها در فصل زمستان دارای آب است و در فصل تابستان به جای آب، ورقه های نمک در آن جلب نظر می کند. شکل هندسی نمک های پف کرده در این دریاچه به خصوص به هنگام طلوع و غروب خورشید، مناظر دیدنی و زیبایی را برای بازدیدکنندگان به تصویر می کشد.