ثبت نام جهت پذیرش در تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی قم بر اساس سوابق تحصیلی (بدون کنکور) بهمن ماه در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته/ناپیوسته تمدید شد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام در سامانه مرکز آزمون: مدرک تحصیلی پایه، کارت ملی، شناسنامه، یک قطعه عکس ۳x4 و ارائه فیش واریزی به مبلغ ۴۶ هزار تومان (پرداخت در محل ثبت نام با دستگاه کارتخوان صورت می‌گیرد)

مکان ثبت نام:  قم، پردیسان، بلوار دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی استان قم، ساختمان اداری، دفتر هماهنگی استانی

شماره تماس ضروری: ۳۲۸۰۷۰۷۰ (اداره کل روابط عمومی)

پس از سپری شدن مدت زمان ۴۸ ساعت از مرحله اول (ثبت نام در سامانه مرکز آزمون)، ثبت نام پذیرفته شدگان قطعی طبق اطلاعیه ذیل صورت می پذیرد:

اطلاعیه ثبت نام ویژه پذیرفته شدگان سال تحصیلی ۹۹-۹۸ (بهمن)

مسجد مقدس جمکران

مسجد صاحب الزمان – عجل الله تعالی فرجه الشریف- در ۶ کیلومتری شهر مقدس قم و در دامنه کوه دو برادران و ابتدای جاده قم به کاشان واقع شده است. مسجد مقدس جمکران در سال ۳۷۳ ه.ق. به دستور حضرت بقیه الله (عج) ساخته شد و در طول قرون مکرر مرمت و تجدید بنا شده است. شیخ حسن بن مثله جمکرانی می گوید: من شب سه شنبه، ۱۷ ماه مبارک رمضان سال ۳۹۳ قمری در خانه خود خوابیده بودم ناگاه، جماعتی از مردم به در خانه من آمدند و مرا از خانه بیدار کردند و گفتند برخیز و طلب امام مهدی علیه السلام را اجابت کن که تو را می خواند.
آن ها مرا به محلی که اکنون مسجد (جمکران) است آوردند. چون نیک نگاه کردم، تختی دیدم که فرشی نیکو بر آن تخت گسترده شده و جوانی سی ساله بر آن تخت، تکیه بر بالش کرده و پیروی هم پیش او نشسته است، آن پیر حضرت خضر علیه السلام بود. پس آن پیر مرا بنشاند.
حضرت مهدی علیه السلام مرا به نام خود خواند و فرمود: برو به حسن مسلم (که در این زمین کشاورزی می کرد) بگو این زمین شریفی است و حق تعالی آن را از زمین های دیگر برگزیده است و دیگر نباید در آن کشاورزی کنند.
حسن بن مثله گفت: یا سیدی و مولای، لازم است که من دلیل و نشانه ای داشته باشم و الا مردم حرف مرا قبول نمی کنند، آقا فرمود: تو برو و آن رسالت را انجام بده، ما خودمان نشانه هایی برای آن قرار می دهیم و پیش سید ابوالحسن برو و به او بگو حسن مسلم را احضار کند و سود چند ساله را که از زمین به دست آورده است وصول کند و با آن پول مسجد را بنا کند.