موضوعات مرتبط

18 نظر

1. نوید معصومی

با سلام و خسته نباشید
    ببخشید میخواستم بپرسم چرا چارت درس ها رو تو سایت قرار نمیدین؟

با سلام و احترام،

چارت دروس را به صورت موقت می توانید از انتشارات یا کارشناس گروه مربوطه خود دریافت نمایید.
      در حال تدوین چارت دروس جهت ثبت در وب سایت هستیم، کار زمانبری می باشد، لطفا صبور باشید.

2. محمدجواد فراهانی

با سلام.پذیرفته کارشناسی ارشد هستم.در مورد زمان ثبت نام و مدارک راهنمایی کامل میخواستم.ریزنمرات چه مقطعی میخواد؟اصل مدرک پایه همون مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی هستش؟

با سلام و احترام،

نحوه ثبت نام به زودی در همین وب سایت و از طریق پیامک اطلاع رسانی می گردد.

1. بهمن اطمینان

با سلام – برای ما زدند بهمن ماه ۹۴- سوال من این است که کلاس های ما در نیمه دوم برگزار می شود؟ ثبت نام هم همان زمان انجام شود یا از الان باید ثبت نام کنم تشکر؟

با سلام و احترام،

هنوز وضعیت دانشجویان ورودی بهمن مشخص نشده است، لطفا با ستاد ثبت نام دانشگاه تماس حاصل فرمایید.

3. فاطمه عطار

سلام من از طریق سایت azmoon.org در رشته ی ژنتیک دانشگاه قم که بدون ازمون هستش ثبت نام کردم و بهم رسید ثبت نام داد الان میشه بگین کی باید بیام برای ثبت نام در دانشگاه ؟

4. رمضانی

با سلام برای پایان نامه چه موقع باید ثبت نام کرد. و چه کسانی می توانند ثبت نام کنند.

با سلام و احترام،

لطفا از کارشناس تحصیلات تکمیلی مورد مذکور را پیگیری نمایید.

5. حسینی

سلام ، چطور از میزان شهریه ی ارشد مطلع شم ؟ زمان برگزاری کلاس های ارشد چطور است ؟ من آموزگارم ، می خواستم بدانم اگر کلاس ها با ساعت حضورم در مدرسه تداخل ندارد ثبت نام کنم و در غیر این صورت منصرف شم

با سلام و احترام،

در خصوص میزان شهریه به اطلاعیه ثبت نام ویژه پذیرفته شدگان سال تحصیلی ۹۵-۹۴ ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی قم مراجعه نمایید.
      در خصوص زمان برگزاری کلاس ها می بایستی با کارشناسان برنامه ریزی ارتباط برقرار نمایید.

6. محمدجواد فراهانی

سلام.مدیر محترم سایت بنده تمام مدارک برای گرفتن مدرک موقت لیسانس را تحویل دانشگاه دادم.و مدرک موقت تا ۳هفته دیگه اماده میشه.از این لحاظ که به مشکل بر نمیخورم موقع ثبت نام؟

7. مهرداد ابراهیم پور

سلام خسته نباشید
    برای ثبت نام در رشته دکترای مدیریت آموزشی همان۲۱ و۲۲ به دانشگاه باید مراجعه کرد یا واحد علوم تحقیقات در ۳۰ شهریور؟

8. جواد اسماعیلی

سلام بنده فرزنده ایثارگر هستم و برای شهریه که برای فرزندان ایثارگر صفر هست چ مدارکی باید بیارم ممنون؟

با سلام و احترام،

معرفی نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران اخذ نمایید و هنگام ثبت نام به مسئول مربوطه تحویل نمایید.

نظرتان را بنویسید