ثبت نام تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی قم بر اساس سوابق تحصیلی (بدون کنکور) در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته/ناپیوسته تمدید شد.

متقاضیان می توانند جهت ثبت نام با در دست داشتن اصل مدارک شامل (آخرین مدرک تحصیلی، کارت ملی، شناسنامه و عکس 3x4) به صورت حضوری به مجتمع دانشگاهی پردیسان مراجعه و نسبت به ثبت نام قطعی خود اقدام نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۸۰۷۰۷۰ (اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قم) تماس حاصل فرمائید.

این فرم صرفا برای متقاضیانی می‌باشد که در وب سایت www.azmoon.org به هر دلیلی، موفق به ثبت نام در کارشناسی پیوسته بدون آزمون نشده اند.

این ثبت نام صرفا به منظور اطلاع رسانی به شما متقاضی گرامی می‌باشد و ثبت نام می بایستی به صورت مجزا در وب‌سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.azmoon.org صورت پذیرد.

پس از باز شدن سامانه ثبت نام مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، به افرادی که فرم زیر را تکمیل نموده اند، پیامک اطلاع رسانی ارسال خواهد شد.