اطلاعیه ثبت نام ویژه پذیرفته شدگان سال تحصیلی ۹۷-۹۶ ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی قم

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به کلیۀ پذیرفته شدگان گرامی، لازم است با عنایت به موارد ذیل و تاریخ‌های اعلام شده پس از اعلام اسامی از مرکز آزمون دانشگاه بر اساس جدول زمان بندی ثبت نام و تکمیل فرایند ثبت نام الکترونیکی در سامانه و با در دست داشتن اصل مدارک اعلام شده به نشانی ذیل مراجعه فرمایید.

ثبت نام الکترونیکی را می توانید در منزل یا کافی نت ها انجام دهید.

آدرس: قم، پردیسان، دانشگاه آزاد اسلامی قم، سالن تربیت بدنی (فوتسال)

جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان ورودی جدید:

فرآیند ثبت نام مقطع روز تاریخ
سه شنبه
۱۳۹۶/۰۶/۲۸

تذکرات:

• لازم به ذکر است ساعت ثبت نام در ایام اعلام شده صبح‌ها از ساعت ۰۸:۳۰ الی ۱۲:۰۰ و بعدازظهر از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰ می‌باشد.
  • روزهای پنجشنبه و جمعه قسمت های اداری دانشگاه تعطیل می باشد و ثبت نام در روزهای مذکور صورت نمی پذیرد.
  • ضمناً چنانچه دانشجویی موفق به انجام ثبت نام در روز اعلام شده نگردید می‌تواند در روزهای بعدی ثبت نام (حداکثر تا ۱۳۹۶/۰۶/۳۰) مراجعه و اقدام نماید.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام در مقاطع مختلف تحصیلی به شرح ذیل می باشد:

مقطع دکتری تخصصی (Ph.D):

1. اصل مدرک کارشناسی ارشد همراه با ۳ برگ تصویر مدرک
  6. اصل ریزنمرات و تصویر مدارک دوره های کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی
  7. پرینت فرم‌های تکمیل شده در وب سایت دانشگاه به آدرس www.qom–iau.ac.ir

مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته:

1. اصل مدرک کارشناسی همراه با ۳ برگ تصویر مدرک
  6. اصل ریزنمرات و تصویر مدارک دوره های کارشناسی و کاردانی
  7. پرینت فرم‌های تکمیل شده در وب سایت دانشگاه به آدرس www.qom–iau.ac.ir

مقطع کارشناسی و دکترای حرفه‌ای (پزشکی):

1. اصل مدرک پیش دانشگاهی به همراه ۳ برگ تصویر از مدرک
  6. پرینت فرم‌های تکمیل شده در وب سایت دانشگاه به آدرس www.qom–iau.ac.ir

مراحل ثبت نام:

۱ـ مراجعه به سامانه ثبت نام ورودی های جدید و اسکن مدارک مورد نیاز به همراه تکمیل فرمهای ثبت نام

تذکر مهم: مسئولیت عواقب ناشی از هرگونه جعل در اسکن مدارک و یا نگارش اطلاعات نادرست در تکمیل فرم‌ها بر عهدۀ شخص دانشجو می‌باشد و چنانچه در هر زمان از تحصیل اثبات گردد با وی برابر مقررات اقدام خواهد شد.

۲ـ مراجعه به دانشگاه با در دست داشتن اصل مدارک اعلام شده و پرینت های دریافت شده از وب سایت

۳ـ پرداخت الکترونیکی شهریه به صورت علی الحساب که در اطلاعیه امور مالی دانشگاه درج گردیده است. (پس از کنترل مدارک)

۴ـ تحویل مدارک و تشکیل پرونده

۵ـ مراجعه به سامانۀ آموزش به آدرس: www.login.qom-iau.ac.ir جهت دریافت پرینت نهایی انتخاب واحد و برنامۀ کلاس‌های درسی، ۷۲ ساعت پس از تشکیل پرونده

لازم به ذکر است تاریخ شروع کلاس‌ها برای دانشجویان ورودی جدید از روز شنبه مورخ ۱۳۹۶/۰۷/۰۱ می‌باشد.

توجه: متقاضیان ثبت نام بدون آزمون (مقطع کارشناسی پیوسته/ناپیوسته) که جدیدا در وب سایت مرکز آزمون به آدرس www.azmoon.org ثبت نام نموده اند می بایستی ۴۸ ساعت پس از ثبت نام در این وب سایت، به سامانه ثبت نام ورودی های جدید مراجعه نمایند.

شهریه علی الحساب دانشجویان ورودی ۹۷-۹۶:

مقطع

۵۸٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال

پژوهش محور

تذکر مهم:

• پرداخت به صورت الکترونیکی بوده و همراه داشتن کارت عابر بانک متصل به عضو شبکه شتاب و رمز دوم کارت الزامی است.
  • دانشجویان تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران می توانند با مراجعه به قسمت اطلاعیه ستاد شاهد و ایثارگر اطلاعات لازم در خصوص شرایط استفاده از تسهیلات را کسب نمایند.

تذکرات مهم:

۱ـ در صورتی که فرد پذیرفته شده تا تاریخ ۱۳۹۶/۰۶/۳۱ در مقطع تحصیلی قبلی خود فارغ التحصیل شده باشد می‌تواند تقاضای ثبت نام نماید. لذا خواهشمند است افرادی که تا تاریخ مذکور فارغ التحصیل نشده‌اند بر اساس تبصرۀ ذیل اقدام به ثبت نام نمایند:

تبصره۱: پذیرفته شدگانی با آزمون (غیر پزشکی) که در دی ماه سال جاری و یا شهریور سال آینده فارغ التحصیل خواهند شد می‌توانند پس از دریافت مدرک فراغت از تحصیل خود و در صورت نداشتن مشکل نظام وظیفه در بهمن ماه یا شهریور سال آینده با مراجعه به دانشگاه تقاضای ثبت نام با تأخیر نمایند.

تبصره۲: پذیرفته شدگانی بدون آزمون که در دی ماه سال جاری فارغ التحصیل خواهند شد، امکان ثبت نام در نیم سال اول ۹۷-۹۶ ندارند و می بایستی مجددا اقدام به ثبت نام در وب سایت مرکز آزمون در بهمن ماه نمایند.

۲ـ در صورت همراه نداشتن اصل مدرک پایه و در دست داشتن مدرک موقت، چک یا سفته بابت ضمانت ارائه اصل مدرک مزبور به مبالغ ذیل دریافت خواهد شد:

۲ ـ ۱) چک یا سفته به مبلغ یک میلیون تومان بابت ضمانت مدرک موقت پیش دانشگاهی برای مقطع کارشناسی و دکتری حرفه‌ای (پزشکی)

۳ـ اتباع خارجی پذیرفته شده در مقاطع مختلف، لازم است مدارک مندرج در ذیل را علاوه بر مدارک فوق الذکر به مسئول ثبت نام اتباع خارجی تحویل نمایند:

۱ ـ ۳) تصویر مدرک پایه قبلی

۲ ـ ۳) ریز نمرات مقطع پایه قبلی

۳ ـ ۳) تصویر مدرک گواهینامه ۳ ساله متوسطه

۴ ـ ۳) ریز نمرات ۳ ساله متوسطه

۵ ـ ۳) تصویر مدرک اقامتی

۶ ـ ۳) یک قطعه عکس ۴×۳ پشت نویسی شده

۷ ـ ۳) تصویر پیوست ویژه اتباع که در سامانه دانشگاه موجود است.

۸ ـ ۳) تصویر شناسنامه و کارت ملی مادر در صورتی که مادر ایرانی باشد.

۴ـ آن دسته از پذیرفته شدگانی که نتایج قبولی آنان به صورت ذخیره اعلام گردیده است قبل از مبادرت به هرگونه اقدامی لازم است به واحد دانشگاهی مراجعه و فرم مربوطه را تکمیل نمایند تا اقدام لازم به عمل آید.

۵ـ در رشته‌های پزشکی، پرستاری و علوم آزمایشگاهی بر اساس رتبۀ قبولی فرد، ورودی مهر یا بهمن بودن ایشان تعیین می‌گردد و متعاقباً اعلام خواهد شد.

پیوست‌های ذیل را دریافت نموده و در صورت نیاز تکمیل نمایید:

دریافت فرم های خاص
دریافت فرم‌های مرتبط با دانشجویان پژوهش محور

پیوست‌های زیر را دریافت نموده و آن ها را مطالعه نمایید:

دریافت آیین نامه های مرتبط

نام دانشکده

محل تشکیل کلاس ها

قم، پردیسان، بلوار دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی قم

فنی و مهندسی

قم، پردیسان، بلوار دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی قم

علوم پزشکی

قم، بلوار ۱۵ خرداد، جنب بیمه تامین اجتماعی، دانشگاه آزاد اسلامی قم