چرا دانشگاه آزاد اسلامی قم؟

همجواری شهر قم با مرکز کشور ، وجود بسیار گسترده مراکز پژوهشی و تحقیقی حضور مراجع و دانشمندان مشهور ، کتابخانه هایی با شهرت جهانی ، مدارس علمیه ، دیدنیها و چشم اندازهای سیاحتی ، زیارتی و تاریخی شکوفایی صنعت ، رشد و توسعه شهری و مهم تر از آنها وجود بارگاه ملکوتی کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه «س» همواره این شهر را به عنوان یک انتخاب برتر جهت ایجاد واحد های دانشگاهی قرار می داد

که به همین منظور در ۱۹ آذر ماه سال ۱۳۶۴ هسته اولیه واحد قم در یک اتاق کوچک واقع در بیمارستان آیت ا… گلپایگانی تشکیل و از همان محل اداره می شد . اولین آزمون ورودی در سال ۱۳۶۵ با ۷ رشته تخصصی و پذیرش ۳۴۰  دانشجو در رشته های علوم پزشکی ، علوم پایه و علوم انسانی برگزار گردید. در سال ۷۱ با خرید ساختمانی بزرگ در سه طبقه بزرگترین مشکل دانشگاه رفع گردید . سپس در سال ۱۳۷۳ ساختمان جدید اداری و آموزشی با طراحی و اسلوب معماری ویژه و متناسب با فرهنگ اسلامی شهر مقدس قم ، شروع به ساخت و در دهه فجر سال ۱۳۷۶ به بهره برداری رسید .در طول این سالها به موازات توسعه فضا های آموزشی کادر هیئت علمی ، تعداد رشته های تحصیلی تعداد دانشجو و تجهیزات کمک آموزشی بطور کمی و کیفی افزایش یافت .پس از چندین سال تلاش و فعالیت و پیگیری های فراوان در سال ۱۳۸۳مجموعه ورزشی دانشگاه در مجتمع بزرگ دانشگاهی پردیسان بدست جناب آقای دکتر جاسبی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح  شد و بلافاصله پس از افتتاح و بهره برداری از مجموعه ورزشی ، در کمتر از ۱۵ ماه ساختمان دانشکده فنی و مهندسی در مجتمع پردیسان ساخته شد و به بهره برداری رسید.در سال ۱۳۸۹ آموزشکده سما بطور کامل مستقل گردید واکنون با دارا بودن حدود ۷۰۰ دانشجو در رشته های کاردانی در ساختمان مجزا به فعالیت خود ادامه می دهد.