به اطلاع کلیه متقاضیان محترم ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان قم می رساند: لطفا با توجه به جدول زمان بندی موجود در اطلاعیه ثبت نام اقدام به مراجعه حضوری نمایید.

توجه فرمایید که در حال حاضر فقط اسامی دانشجویان دکتری تخصصی، دکتری عمومی، کارشناسی پیوسته با آزمون و کارشناسی ارشد به این واحد دانشگاهی اعلام گردیده است و در صورت اعلام دیگر مقاطع تحصیلی (کارشناسی پیوسته/ناپیوسته بدون آزمون) از سوی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، اطلاع رسانی صورت می پذیرد.

با سپاس از بردباری و همراهی شما عزیزان

5 نظر

1. امین پاکزادان

1. مدیریت وب سایت

با سلام و احترام،

به زودی از همین سایت اطلاع رسانی در خصوص زمان ثبت نام دانشجویان جدید الورود صورت می پذیرد.

و از طرفی من تو ثبت نام سایت ازمون شماره تلفن همراه با یک رقم اشتباه وارد کردم ایا این مشکلی ایجاد نمیکنه؟

مشکلی خاصی ایجاد نمی کند فقط پیامک های اطلاع رسانی که از وب سایت مرکز آزمون ارسال می گردد، نمی توانید آن ها را دریافت نمایید.
      شماره تلفن تان را هنگام ثبت نام در سامانه ثبت نام ورودی های جدید دانشگاه آزاد اسلامی قم اصلاح فرمایید.

با تشکر

2. محمدعلی درودگر

سلام خسته نباشید برای انتخاب ۶ واحد پایان نامه هم میتوتیم تو روز مقرر انجام بدیم ؟؟

1. مدیریت وب سایت

با سلام و احترام،