1. امین پاکزادان

1. مدیریت وب سایت

با سلام و احترام،

به زودی از همین سایت اطلاع رسانی در خصوص زمان ثبت نام دانشجویان جدید الورود صورت می پذیرد.

و از طرفی من تو ثبت نام سایت ازمون شماره تلفن همراه با یک رقم اشتباه وارد کردم ایا این مشکلی ایجاد نمیکنه؟

مشکلی خاصی ایجاد نمی کند فقط پیامک های اطلاع رسانی که از وب سایت مرکز آزمون ارسال می گردد، نمی توانید آن ها را دریافت نمایید.
      شماره تلفن تان را هنگام ثبت نام در سامانه ثبت نام ورودی های جدید دانشگاه آزاد اسلامی قم اصلاح فرمایید.

با تشکر

2. محمدعلی درودگر

سلام خسته نباشید برای انتخاب ۶ واحد پایان نامه هم میتوتیم تو روز مقرر انجام بدیم ؟؟

1. مدیریت وب سایت

با سلام و احترام،